Ponuda i potražnja prijevoza

KLASIČNI PRIJEVOZ RAZLIČITIH TERETA - KAMIONI SA CERADOM

"PICOTRANS" - Za špediciju transport i usluge

Naša primarna djelatnost je obavljanje prijevoza u cestovnom prometu u zemlji i inozemstvu, te posredovanje kod prijevozničkih poslova u transportu. Proširili smo naše poslovanje i na ostale djelatnosti.

U 14 godina aktivnosti, korak s vremenom održali smo kontinuiranim širenjem voznog parka, koji danas broji 12 moderno opremljenih vozila, ceradnih kompozicija, s ADR – opremom za prijevoz opasnih tereta, šlepera i prikoličara, kojima će vaš teret biti prevezen sigurno i u roku.

  • Grad: Sinj

SINA

Autoprijevoz, selidbe i transporti kamionom nosivosti 7 t, utovarni prostor 45 m3, utovarna rampa. Najpovoljnije u gradu! Okvirne cjene s polaskom iz Zagreba: Rijeka 1400 kn, Zadar 1800 kn, Split 1900 kn, Sl.Brod 1600 kn, Osjek 1900 kn.
  • Grad: Zagreb

HERC - TRANS

Vršimo usluge prijevoza u domaćem i međunarodnom prijevozu. Posjedujemo 3 kamiona (šlepera) nosivosti do 24 t i prikoličara zapremnog prostora od 92 - 95 m 3. Najčešći smjerovi gdje prijevoza su države prema sjeveru Evrope, Njemačka, Holandija i Belgija.
  • Grad: Donji Macelj (Koprivnica)

TRANSPORTI ŠAINA

Nudimo usluge transporta svih vrsta rob sa klasičnim vozilima u domaćem i međunarodnom prijevozu. Posjedujemo 3 vozila zapremnih prostora.

1) nosivost 3.3t, volumen 24 m3
2) nosivost 6.5t, dužina 6.20 m
3) nosivost 15.5t, dužina 7.4 m, volumen 50 m3

Imamo licencu za međunarodni prijevoz.
  • Grad: Sveti Petar u Šumi (Istra)

SAVUS d.o.o.

Vršimo prijevoze na svim relacijama (domaćim i međunarodnim) sa više kamiona različite nosivosti. U Italiji gotovo svakodnevno imamo vozilo. Sva vozila su kasko osigurana sa posebnim osiguranjem robe od transportnih rizika. Posjedujemo licencu za međunarodni prijevoz.
  • Grad: Prigorje brdovečko

BIGASTRANS

Vršim prijevoz sa kamionom do 8.500 kg sa rampom u zemljama istočne Europe.
  • Grad: Zagreb