Ponuda i potražnja prijevoza

VJESTI HRVATSKA

Objašnjeno zašto su se policajci parkirali na pješački prijelaz

on Srijeda, 14 Svibanj 2014. Posted in Hrvatska

Službeno vozilo hrvatske policije uslikano je parkirano u Puli na mjestu na kojem je to najstrože zabranjeno činiti - nasred pješačkog prijelaza.

Objašnjeno zašto su se policajci parkirali na pješački prijelaz

Kamera fotografa uhvatila je policijski kombi u ozbiljnom prometnom prekršaju u Puli. Riječ je o parkiranom policijskom kombiju u Tartinijevoj ulici i to nasred pješačkog prijelaza.

Policijska uprava istarska javila se s objašnjenjem nepropisnog parkiranja - policijski službenici očevidne ekipe Policijske uprave istarske obavljali su, naime, službene zadaće u sklopu kojih su vršili očevid kaznenog djela teške krađe u dvorištu kuće u susjednoj, Vergerijevoj ulici.

Kako se radi o samom centru grada Pule i nije bilo slobodnih mjesta za parkiranje, policijski službenici su zaustavili vozilo na obilježenom pješačkom prijelazu i upalili sva četiri pokazivača smjera.

Napominjemo da policijski službenici nepropisnim parkiranjem nisu ugrozili druge sudionike u prometu niti su omeli neometano odvijanje prometa, stoji u demantiju iz policije.

Komentari (36)

Komentirajte

Ostavili ste komentar kao gost.Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala PRIJEVOZ.HR.
Portal PRIJEVOZ.HR zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.Zbog velikog broja komentara portal PRIJEVOZ.HR nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Stanje na cestama

Loading feeds...

Custom Logo Design